Coaching 1:1

În calitate de coach, misiunea mea este să te susțin să obții claritate, să te ghidez să ajungi la propriile concluzii, dar mai ales să obții rezultatele dorite, să vezi o transformare.

În sesiunile personalizate de coaching 1 la 1 pornim de la obiectivele tale, ne uităm la ce se întâmplă acum și explorăm opțiunile pe care le ai la îndemână pentru a ajunge la rezultatul dorit. Descoperim ce te blochează, precum și resursele la care poți apela pentru a merge mai departe.

Lucrăm pe agenda ta, fără un număr prestabilit de sesiuni și la o cadență adaptată nevoilor tale, atâta timp cât îți dorești și ai nevoie să te însoțesc.

Te aștept cu un spațiu sigur, intim și confidențial, cu multă blândețe, dar și cu imboldul necesar atunci când simt că ai nevoie.

Înscrie-te pe lista mea de corespondență ca să afli cu prioritate informații despre resursele și programele pe care le creez cu drag pentru clienții mei și pentru a primi oferte preferențiale. Te asigur că inbox-ul tău va fi tratat cu respect și că te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te la Fragmente de suflet