Oana Voicu

Career Coach

Salut,

Eu sunt Oana și îmbin pasiunea pentru oameni prin coaching și HR.

Îmi place să spun că ambele domenii m-au găsit pe mine. Experiența antreprenorială mi-a scos în cale domeniul HR, iar HR-ul și experiența de a deveni mamă m-au condus apoi către coaching.

Pasiunea a început cu dorința de a contribui la dezvoltarea oamenilor. O dorință ce a devenit din ce în ce mai clară în urma nașterii fiicei mele, Cătălina, și apoi a responsabilității conducerii unei echipe. Am experimentat aproape dintr-o dată, pe ambele planuri, ce înseamnă să crești oameni. Și cât de simplu este să îi crești greșit, mânat de tipare vechi de generații, care au creat răni pe care este atât de greu să le vezi în tine și atât de ușor să le dai mai departe.

În anul 2021 am decis să mă formez ca și coach, așa că am urmat și am absolvit școala de coaching transformațional Mind Learners, acreditată ICF.

În ultima vreme, misiunea mea s-a conturat cumva de la sine:

Să susțin femeile să crească, să-și dezvolte cariere înfloritoare și să-și atingă întregul lor potențial, cu autenticitate, curaj și încredere. Să-și găsească puterea, claritatea și resursele de a ieși din spatele măștilor și de a se prezenta în lume exact așa cum sunt ele: magice, puternice și strălucitoare!

Având o experiență de peste 15 ani atât în mediul antreprenorial, cât și corporate, am avut ocazia de a experimenta, dar și de a depăși, o mulțime de provocări:

• lipsa încrederii în sine și over-performance pentru a o ascunde
• teama de a-mi spune părerea ca să nu supăr colegii
• teama de a ieși în evidență
• teama de a-mi comunica așteptările de evoluție în carieră, dar și pe cele financiare
• teama de a propune noi moduri de lucru
• teama de a gestiona proiecte mari

• teama de a vorbi și de a-mi susține ideile în fața unei audiențe variate, pornind de la colegi și până la top management
• teama de a solicita colaborarea colegilor din alte departamente
• dubii cu privire la competențele mele de a gestiona sarcini noi
• sindromul impostorului când eram numită specialist sau expert într-un anumit domeniu
• senzația de inadecvare când animam ateliere de lucru cu top manageri

Angajamentul meu este de a motiva femeile care lucrează în mediul corporate, în roluri de expertiză sau ca first time managers ori high potentials, să-și asume responsabilitatea pentru traiectoria pe care o are cariera lor și să capete încrederea că succesul pe care îl au deja nu este o pură întâmplare, ci rezultatul dedicării și valorii lor.

Îmi doresc să contribui la dizolvarea barierelor pe care aceste femei excepționale și le pun singure în calea lor și care le afectează încrederea în sine. Să permit să iasă la iveală magia lor, să le insuflu curajul de a vorbi cu naturalețe și mândrie despre realizările lor și despre ideile și aspirațiile lor, în fața oricui.

Pe scurt, să le susțin să-și găsească echilibrul și siguranța de care au nevoie, să lucreze la consolidarea încrederii în sine care să le permită să se afirme, să ia cuvântul, să spună ceea ce doresc cu adevărat, să fie conștiente de valoarea lor și să depășească provocările fără să se lase afectate.

Unele femei au în mod natural această încredere în sine, nezdruncinată, încă din copilărie.

Cele mai multe, însă, au nevoie să o scoată la iveală.

Sunt aici pentru ele.

Cum putem lucra împreună

Hai să ne cunoaștem

Înainte de a porni la drum împreună, te invit să avem o conversație gratuită de 30 minute în care să ne cunoaștem, să ne descoperim chimia și să explorăm nevoia ta de coaching.

Înscrie-te pe lista mea de corespondență ca să afli cu prioritate informații despre resursele și programele pe care le creez cu drag pentru clienții mei și pentru a primi oferte preferențiale. Te asigur că inbox-ul tău va fi tratat cu respect și că te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te la Fragmente de suflet