TERMENI ȘI CONDIȚII

 

Utilizarea acestui site este condiționată de respectarea termenilor și condițiilor generale detaliate mai jos. În cazul în care alegi să vizitezi site-ul și să accesezi serviciile puse la dispoziție prin intermediul său, îți asumi cunoașterea și acceptarea în totalitate a acestor termeni și condiții.

SOUL SHINE COACHING SRL este denumirea comercială pe care o folosim, iar site-ul www.soulshine.ro este deținut de CUI: 45857069, adresa: București, Calea Crângași, nr. 23, Bl. 13, Sc. 2, Ap. 16, Camera 3, Sector 6.

Condiții pentru utilizarea site-ului

Prin utilizarea acestui site, confirmi că ai citit și revizuit prezentul acord și că ești de acord să respecți termenii acestuia. În cazul în care nu dorești să te supui termenilor prezentului acord, te sfătuim să părăsești site-ul în consecință.

www.soulshine.ro acordă dreptul de utilizare și accesul la acest site, la produsele și serviciile sale, doar celor care au acceptat termenii acestuia.

Protecția datelor personale

Pentru detalii referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal, identitatea operatorului și alte asemenea, consultă secțiunea Protecția datelor personale de pe site-ul nostru.

Politica de cookies

​Înainte de a continua să utilizezi site-ul, îți recomandăm să consulți Politica de cookies.

Informări prin email (newsletter)

Este posibil ca, în urma înregistrării cu adresa de email, să îți trimitem prin email materiale cu conținut legat de domeniul de activitate al site-ului. În cazul în care nu dorești să primești aceste informări și materiale, te poți dezabona în orice moment prin accesarea butonului Dezabonare din partea de jos a fiecărui Newsletter primit.

Proprietate intelectuală

Conținutul prezentului site, inclusiv, dar fără a se limita la logo, reprezentări stilizate, simboluri, imagini, fotografii, conținut texte și altele asemenea, precum și întreg conținutul informațiilor cuprinse pe site și a altor programe online comercializate prin intermediul site-ului sunt proprietatea exclusivă a SOUL SHINE COACHING SRL. Este interzisă copierea, distribuirea, publicarea, modificarea, completarea, utilizarea, expunerea, includerea, legarea, transmiterea, îndepărtarea însemnelor, fotografiilor, imaginilor, bucăților de text, afișarea, vinderea, etc, a conținutului, datelor, informațiilor, fotografiilor sau altor informații găsite pe site, fără permisiunea expresă acordată în scris de către SOUL SHINE COACHING SRL.

Legea aplicabilă

Acordul va fi guvernat și interpretat în conformitate cu legea română. Orice neînțelegere intervenită între proprietarul site-ului și Client în legătură cu raporturile decurgând din utilizarea site-ului urmează să fie rezolvate pe cale amiabilă, iar în caz de eșec, să fie supuse instanțelor competente material din București.

Reclamații

Orice nemulțumire legată de accesarea, utilizarea, efectuarea unei comenzi, aspecte legate de comanda efectuată, aspecte legate de înscrierea la evenimente și alte asemenea, ne va fi comunicată direct, utilizând secțiunea de contact a site-ului.

Clientul declară că este de acord să nu facă publice aceste nemulțumiri (pe rețelele de socializare, media, discuții la petreceri private sau în orice altă modalitate) sub rezerva suportării daunelor cauzate pentru prejudiciul de imagine adus proprietarului site-ului prin aceste acțiuni.

Limitarea răspunderii

www.soulshine.ro nu este responsabil pentru orice fel de daune care ar putea apărea ca urmare a utilizării necorespunzătoare a site-ului nostru.

SOUL SHINE COACHING SRL are dreptul de a modifica Termenii și condițiile oricând, fără o notificare prealabilă, postând varianta actualizată pe site. Ai obligația de a citi Termenii și condițiile ori de câte ori accesezi site-ul. Ai obligația de a respecta întocmai Termenii și condițiile de pe site și nu poți pretinde necunoașterea Termenilor și condițiilor de pe site, valabili la data accesării, utilizării și/sau plasării unei comenzi pe site.

Administratorul site-ului își rezervă dreptul de a modifica structura și interfața oricărei pagini sau subpagini a site-ului în orice moment și la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția clienților prin intermediul acestui site fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.