Putem iubi alți oameni doar în măsura în care avem capacitatea de a ne iubi pe noi însene. 

Adesea îi pui pe ceilalți mai presus de tine. Nevoile lor, cerințele lor, timpul pentru ei. Jonglezi zi de zi cu toate responsabilitățile tale de mamă, de soție sau parteneră, de fiică sau de soră, de salariată sau antreprenoare, de manager al resurselor casei și multe altele.

Dar tu? Nevoile tale? Așteptările tale? Timpul tău pentru tine? Toate acestea unde sunt?

Iubirea de sine nu este egoistă. Nu-ți cere să-i dai pe ceilalți la o parte. Însă, atâta timp cât tu nu ești fericită, împăcată și asumată cu tine, nici ceilalți nu vor fi.

Iubirea este lipsa judecății. Și știu cât de mult ai tendința să te judeci pe tine cu asprime, mai mult decât îi judeci vreodată pe ceilalți.

Iubirea vine din iertare și din acceptarea cu blândețe atât a ceea ce ești, dar mai ales a ceea ce nu ești.

Ești suficientă și meriți să te iubești și să fii iubită exact așa cum ești.

O dată ce înțelegi asta, toate ușile universului ți se deschid. Magia se întâmplă.

“Love is the great miracle cure. Loving ourselves works miracles in our lives.”  – Louise Hay

Cele trei sesiuni de coaching individual din pachetul „Love Yourself First” te vor susține să:

  • descoperi lucrurile care-ți aduc bucurie
  • descoperi zonele în care ai nevoie să te prețuiești mai mult
  • implementezi și să susții pe termen lung acele comportamente ce denotă o iubire sănătoasă față de tine însăți

Iar iubirea sănătoasă față de tine însăți poate însemna oricare dintre lucrurile de mai jos:

… precum și multe altele.

Oferă-ți timpul de a explora ce este important pentru tine și descoperă magia pe care o aduc claritatea și deciziile luate în acord cu ce-ți spune inima!

INVESTIȚIA TA: 900 lei (300 lei / sesiune)

Programările se fac cu minim două săptămâni înainte, în funcție de disponibilitatea fiecăreia. După achiziționarea pachetului, tot ce trebuie să faci este să-mi scrii la oana@soulshine.ro atunci când îți dorești să începi. Costul pachetului nu este rambursabil.

IATĂ PĂREREA FEMEILOR CARE AU LUCRAT CU MINE:

Oana este una dintre cele mai bune persoane cu care să lucrezi ca și coach. Este atât de implicată și de conectată, fiind în același timp atentă la lucrurile pe care noi le putem trece cu vederea atunci când vine vorba de a ne confrunta cu propriile provocări. Cu ea, mă simt în siguranță că sunt pe drumul cel bun și că sunt mereu un pic mai aproape de obiectivul meu. Îți mulțumesc, Oana, pentru valoarea deosebită pe care ai adus-o în viața mea.

Denisa V.

În timpul sesiunii de coaching m-am simtit în largul meu să-mi împărtășesc gândurile, chiar dacă era prima dată când ne vedeam. Ai fost așa de blândă și caldă încât m-am simțit în siguranță să fiu deschisă. Am avut două momente de revelație în timpul ședinței și am ieșit cu 2-3 idei clare pe care vreau să le pun în practică. M-am bucurat că am văzut luminița de la capătul tunelului. Foarte productivă ședința!

Daniela N.

Sesiunile cu Oana au fost o sursă de descoperire a sinelui și a ceea ce contează cu adevărat pentru mine, pentru a mă simți prețuită și împlinită. Oana m-a ghidat cu răbdare și blândețe, a fost extrem de atentă la detalii și a știut, pas cu pas, să mă îndrume spre a înțelege alegerile mele, și cum se răsfrâng ele asupra propriei persoane. Am descoperit că setarea unei liste de priorități poate fi foarte ușoară, dar și fără rezultat, daca nu există intenție și acțiune. Iar acțiunea trebuie să vină conștient, pe fondul trăirii sentimentelor și a înțelegerii efectelor acelei acțiuni.

Ioana M.